Наукова періодика України | Товарознавчий вісник | ||
Соколов С. А. Експериментальна оцінка структурно-механічних властивостей печінкових паштетів, отриманих за різними технологіями / С. А. Соколов, О. В. Гура, М. М. Севаторов, О. О. Декань // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 224-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Соколов С. А. Експериментальна оцінка структурно-механічних властивостей печінкових паштетів, отриманих за різними технологіями / С. А. Соколов, О. В. Гура, М. М. Севаторов, О. О. Декань // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 224-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |