Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Пахомова І. В. 
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 212-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_32
  Повний текст PDF - 456.308 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пахомова І.
  • Ткаченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пахомова І. В. Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 212-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пахомова Інна Володимирівна (технічні науки)
  • Ткаченко Аліна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського