Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Шубіна Л. Ю. 
Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок / Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, Т. О. Чорна // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 252-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_39
  Повний текст PDF - 789.182 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шубіна Л.
  • Доманова О.
  • Чорна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шубіна Л. Ю. Ароматопроникність модифікованих натуральних ковбасних оболонок / Л. Ю. Шубіна, О. В. Доманова, Т. О. Чорна // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 252-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доманова Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського