Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Холодова О. Ю. 
Визначення номенклатури показників якості напівкопчених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини нуту / О. Ю. Холодова // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 245-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_38
  Повний текст PDF - 587.602 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Холодова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Холодова О. Ю. Визначення номенклатури показників якості напівкопчених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини нуту / О. Ю. Холодова // Товарознавчий вісник. - 2013. - Вип. 6. - С. 245-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2013_6_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Холодова Ольга Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського