Наукова періодика України | Тваринництво України | ||
Хамон по-українськи: як з кучерявих свиней зробити іспанський делікатес // Тваринництво України. - 2016. - № 9-10. - С. 40-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2016_9-10_15 Бібліографічний опис для цитування: Хамон по-українськи: як з кучерявих свиней зробити іспанський делікатес // Тваринництво України. - 2016. - № 9-10. - С. 40-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2016_9-10_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |