Наукова періодика України Товарознавство та інновації


Погребняк В. Г. 
Формування споживних властивостей соку яблучного під час освітлення полімерними флокулянтами / В. Г. Погребняк, І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 307-312. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_51
  Повний текст PDF - 412.679 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погребняк В.
  • Перкун І.
  • Погребняк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погребняк В. Г. Формування споживних властивостей соку яблучного під час освітлення полімерними флокулянтами / В. Г. Погребняк, І. В. Перкун, А. В. Погребняк // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 307-312. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перкун Ірина Володимирівна (технічні науки)
  • Погребняк Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського