Наукова періодика України Товарознавство та інновації


Притульська Н. В. 
Обґрунтування вибору функційних інгредієнтів для цукерок спеціального призначення (для спортсменів) / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_32
  Повний текст PDF - 378.631 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Сєногонова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. В. Обґрунтування вибору функційних інгредієнтів для цукерок спеціального призначення (для спортсменів) / Н. В. Притульська, Л. І. Сєногонова // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 195-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Сєногонова Людмила Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського