Наукова періодика України | Товарознавство та інновації | ||
Молоканова Л. В. Поживні властивості та якість сиркових виробів із комбінованим рецептурним складом / Л. В. Молоканова, І. С. Хованець // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 166-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Молоканова Л. В. Поживні властивості та якість сиркових виробів із комбінованим рецептурним складом / Л. В. Молоканова, І. С. Хованець // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 166-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |