Наукова періодика України Товарознавство та інновації


Малигіна В. Д. 
Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_27
  Повний текст PDF - 440.939 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малигіна В.
  • Сусська М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малигіна В. Д. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання / В. Д. Малигіна, М. М. Сусська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 159-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Малигіна Валентина Дмитрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського