Наукова періодика України | Товарознавство та інновації | ||
Васюкова Г. Т. Багатофункційні маринадні і засолювальні суміші для м'ясопродуктів / Г. Т. Васюкова, П. А. Мушин, О. І. Ярошева, І. А. Федоркіна // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Васюкова Г. Т. Багатофункційні маринадні і засолювальні суміші для м'ясопродуктів / Г. Т. Васюкова, П. А. Мушин, О. І. Ярошева, І. А. Федоркіна // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |