Наукова періодика України Товарознавство та інновації


Васюкова Г. Т. 
Багатофункційні маринадні і засолювальні суміші для м'ясопродуктів / Г. Т. Васюкова, П. А. Мушин, О. І. Ярошева, І. А. Федоркіна // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_22
  Повний текст PDF - 355.657 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Васюкова Г.
  • Мушин П.
  • Ярошева О.
  • Федоркіна І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Васюкова Г. Т. Багатофункційні маринадні і засолювальні суміші для м'ясопродуктів / Г. Т. Васюкова, П. А. Мушин, О. І. Ярошева, І. А. Федоркіна // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Васюкова Ганна Тимофіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського