Наукова періодика України | Підприємництво і торгівля | ||
Шурдук І. В. Покращення якісних характеристик м’ясних емульсійних виробів / І. В. Шурдук, М. Л. Серік // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шурдук І. В. Покращення якісних характеристик м’ясних емульсійних виробів / І. В. Шурдук, М. Л. Серік // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |