Наукова періодика України Підприємництво і торгівля


Шурдук І. В. 
Покращення якісних характеристик м’ясних емульсійних виробів / І. В. Шурдук, М. Л. Серік // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_26
  Повний текст PDF - 469.21 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шурдук І.
  • Серік М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шурдук І. В. Покращення якісних характеристик м’ясних емульсійних виробів / І. В. Шурдук, М. Л. Серік // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського