Наукова періодика України Підприємництво і торгівля


Сирохман І. В. 
Поліпшення споживних властивостей нових вафель / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_19
  Повний текст PDF - 697.88 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.
  • Пахомова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей нових вафель / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського