Наукова періодика України | Підприємництво і торгівля | ||
Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей нових вафель / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сирохман І. В. Поліпшення споживних властивостей нових вафель / І. В. Сирохман, І. В. Пахомова // Торгівля, комерція, підприємництво. - 2015. - Вип. 18. - С. 85-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Torg_2015_18_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |