Наукова періодика України Технологічні комплекси


Zavalniuk I. 
Сontrol of the process of extrusion processing combined meat-vegetable raw material / I. Zavalniuk // Technological complexes. - 2015. - № 1(1). - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2015_1%281%29__10
  Повний текст PDF - 927.962 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Zavalniuk I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Zavalniuk I. Сontrol of the process of extrusion processing combined meat-vegetable raw material / I. Zavalniuk // Technological complexes. - 2015. - № 1(1). - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2015_1(1)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського