Наукова періодика України | Технологічні комплекси | ||
Zavalniuk I. Сontrol of the process of extrusion processing combined meat-vegetable raw material / I. Zavalniuk // Technological complexes. - 2015. - № 1(1). - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2015_1%281%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Zavalniuk I. Сontrol of the process of extrusion processing combined meat-vegetable raw material / I. Zavalniuk // Technological complexes. - 2015. - № 1(1). - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tehkom_2015_1(1)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |