Наукова періодика України Таврійський науковий вісник


Іванова І. Є. 
Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 92. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_92_7
  Повний текст PDF - 473.527 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іванова І.
  • Фазилова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іванова І. Є. Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 92. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_92_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського