Наукова періодика України | Таврійський науковий вісник | ||
Іванова І. Є. Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 92. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_92_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іванова І. Є. Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 92. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_92_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |