Наукова періодика України | Таврійський науковий вісник | ||
Орел В. М. Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 91. - С. 295-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_91_56 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орел В. М. Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 91. - С. 295-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_91_56. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |