Наукова періодика України Таврійський науковий вісник


Орел В. М. 
Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 91. - С. 295-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_91_56
  Повний текст PDF - 440.31 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орел В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орел В. М. Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - 2015. - Вип. 91. - С. 295-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2015_91_56.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського