Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Bilyk O. The use of an enzyme preparation when using calcium acetate in wheat bread technology / O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, Y. Bondarenko, O. Chernyushok // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 4(3). - С. 35–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_4%283%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bilyk O. The use of an enzyme preparation when using calcium acetate in wheat bread technology / O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, Y. Bondarenko, O. Chernyushok // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 4(3). - С. 35–39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_4(3)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |