Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Tsykhanovska I. 
Formation of functional and technological properties of flour dough and quality of finished products in the technology of custard gingerbread with the use of "Magnetofood" food additive / I. Tsykhanovska // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3%283%29__6
  Повний текст PDF - 270.433 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tsykhanovska I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tsykhanovska I. Formation of functional and technological properties of flour dough and quality of finished products in the technology of custard gingerbread with the use of "Magnetofood" food additive / I. Tsykhanovska // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3(3)__6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського