Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Tsykhanovska I. Formation of functional and technological properties of flour dough and quality of finished products in the technology of custard gingerbread with the use of "Magnetofood" food additive / I. Tsykhanovska // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3%283%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tsykhanovska I. Formation of functional and technological properties of flour dough and quality of finished products in the technology of custard gingerbread with the use of "Magnetofood" food additive / I. Tsykhanovska // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 3(3). - С. 26-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_3(3)__6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |