Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Burchenko L. Intestigation of the effect of a mixture of sprouted grains on the quality and nutritional value of bakery products / L. Burchenko, O. Bilyk, Yu. Bondarenko, I. Perederii, O. Kochubei-Lytvynenko // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6%283%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Burchenko L. Intestigation of the effect of a mixture of sprouted grains on the quality and nutritional value of bakery products / L. Burchenko, O. Bilyk, Yu. Bondarenko, I. Perederii, O. Kochubei-Lytvynenko // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6(3)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |