Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Burchenko L. 
Intestigation of the effect of a mixture of sprouted grains on the quality and nutritional value of bakery products / L. Burchenko, O. Bilyk, Yu. Bondarenko, I. Perederii, O. Kochubei-Lytvynenko // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6%283%29__10
  Повний текст PDF - 214.964 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Burchenko L.
  • Bilyk O.
  • Bondarenko Y.
  • Perederii I.
  • Kochubei-Lytvynenko O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Burchenko L. Intestigation of the effect of a mixture of sprouted grains on the quality and nutritional value of bakery products / L. Burchenko, O. Bilyk, Yu. Bondarenko, I. Perederii, O. Kochubei-Lytvynenko // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 6(3). - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_6(3)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олег Олександрович (технічні науки)
  • Бондаренко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юрій Купріянович (1947–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського