Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Sokolenko A. Implementation of the sommelier service and its role in the financial performance in the restaurant industry of Ukraine / A. Sokolenko, L. Krainyuk, T. Semernina // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 5(5). - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_5%285%29__5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Sokolenko A. Implementation of the sommelier service and its role in the financial performance in the restaurant industry of Ukraine / A. Sokolenko, L. Krainyuk, T. Semernina // Технологический аудит и резервы производства. - 2018. - № 5(5). - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_5(5)__5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |