Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Bochkarev S. Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition / S. Bochkarev, O. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 5(3). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_5%283%29__7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bochkarev S. Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition / S. Bochkarev, O. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 5(3). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_5(3)__7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |