Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Bochkarev S. 
Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition / S. Bochkarev, O. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 5(3). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_5%283%29__7
  Повний текст PDF - 185.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bochkarev S.
  • Varankina O.
  • Bielykh I.
  • Samoilenko S.
  • Zviahintseva O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bochkarev S. Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition / S. Bochkarev, O. Varankina, I. Bielykh, S. Samoilenko, O. Zviahintseva // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 5(3). - С. 33-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_5(3)__7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського