Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Vasylchenko T. 
Development of a complex bakery improver "Freshness SMS Super" to extend the freshness of wheat bread / T. Vasylchenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, N. Breus, Yu. Bondarenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4%283%29__7
  Повний текст PDF - 815.144 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Vasylchenko T.
  • Bilyk O.
  • Kochubei-Lytvynenko O.
  • Breus N.
  • Bondarenko Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Vasylchenko T. Development of a complex bakery improver "Freshness SMS Super" to extend the freshness of wheat bread / T. Vasylchenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, N. Breus, Yu. Bondarenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4(3)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олег Олександрович (технічні науки)
  • Бондаренко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Бондаренко Юрій Купріянович (1947–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського