Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Vasylchenko T. Development of a complex bakery improver "Freshness SMS Super" to extend the freshness of wheat bread / T. Vasylchenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, N. Breus, Yu. Bondarenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4%283%29__7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Vasylchenko T. Development of a complex bakery improver "Freshness SMS Super" to extend the freshness of wheat bread / T. Vasylchenko, O. Bilyk, O. Kochubei-Lytvynenko, N. Breus, Yu. Bondarenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4(3)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |