Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Kublinskaya I. Development of the technology of mushroom sauce with functional ingredients / I. Kublinskaya // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4%283%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kublinskaya I. Development of the technology of mushroom sauce with functional ingredients / I. Kublinskaya // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4(3)__6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |