Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Kublinskaya I. 
Development of the technology of mushroom sauce with functional ingredients / I. Kublinskaya // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4%283%29__6
  Повний текст PDF - 371.882 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kublinskaya I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kublinskaya I. Development of the technology of mushroom sauce with functional ingredients / I. Kublinskaya // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 4(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_4(3)__6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського