Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Kharenko D. Research of the gastronomic brand of tourist destination / D. Kharenko, O. Dyshkantiuk, S. Salamatina, L. Kovalenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(5). - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3%285%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kharenko D. Research of the gastronomic brand of tourist destination / D. Kharenko, O. Dyshkantiuk, S. Salamatina, L. Kovalenko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(5). - С. 15-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3(5)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |