Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Bilko M. Studying the influence of yeast strains on the aroma of wines made from grape of Zagrey variety / M. Bilko, A. Permyakova, A. Pashkovskiy, I. Kalmykova, I. Haidai // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3%283%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bilko M. Studying the influence of yeast strains on the aroma of wines made from grape of Zagrey variety / M. Bilko, A. Permyakova, A. Pashkovskiy, I. Kalmykova, I. Haidai // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3(3)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |