Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Bilko M. 
Studying the influence of yeast strains on the aroma of wines made from grape of Zagrey variety / M. Bilko, A. Permyakova, A. Pashkovskiy, I. Kalmykova, I. Haidai // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3%283%29__10
  Повний текст PDF - 198.99 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bilko M.
  • Permyakova A.
  • Pashkovskiy A.
  • Kalmykova I.
  • Haidai I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bilko M. Studying the influence of yeast strains on the aroma of wines made from grape of Zagrey variety / M. Bilko, A. Permyakova, A. Pashkovskiy, I. Kalmykova, I. Haidai // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 3(3). - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_3(3)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського