Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Rozhko V. Social responsibility research food manufacturer as important factor increasing quality of production / V. Rozhko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 2(4). - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_2%284%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Rozhko V. Social responsibility research food manufacturer as important factor increasing quality of production / V. Rozhko // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 2(4). - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_2(4)__8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |