Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Penkina N. Research of flavour characteristics of beer with addition of pine extract / N. Penkina, L. Tatar // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 2(3). - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_2%283%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Penkina N. Research of flavour characteristics of beer with addition of pine extract / N. Penkina, L. Tatar // Technology audit and production reserves. - 2018. - № 2(3). - С. 54-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2018_2(3)__9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |