Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Paska М. 
Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products / М. Paska, O. Masliichuk // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 3(3). - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_3%283%29__8
  Повний текст PDF - 3.699 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Paska М.
  • Masliichuk O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Paska М. Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products / М. Paska, O. Masliichuk // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 3(3). - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_3(3)__8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського