Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Golovko N. 
Investigation of changes of the soft body of freshwater mussels under influence of thermal processing in the technology of boiled-frozen semi-finished product / N. Golovko, T. Golovko, А. Gelikh // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__8
  Повний текст PDF - 240.979 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Golovko N.
  • Golovko T.
  • Gelikh А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Golovko N. Investigation of changes of the soft body of freshwater mussels under influence of thermal processing in the technology of boiled-frozen semi-finished product / N. Golovko, T. Golovko, А. Gelikh // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського