Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Shanina O. 
Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__7
  Повний текст PDF - 192.967 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shanina O.
  • Gavrish T.
  • Haliasnyi I.
  • Minchenko S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shanina O. Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавриш Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського