Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Shanina O. Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shanina O. Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 30-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |