Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Mardar M. Optimization of formulation composition of the crispbread with improved consumer properties / M. Mardar, N. Tkachenko, R. Znachek, С. Leonardi // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 22-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mardar M. Optimization of formulation composition of the crispbread with improved consumer properties / M. Mardar, N. Tkachenko, R. Znachek, С. Leonardi // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 22-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |