Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Mardar M. 
Optimization of formulation composition of the crispbread with improved consumer properties / M. Mardar, N. Tkachenko, R. Znachek, С. Leonardi // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 22-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2%283%29__6
  Повний текст PDF - 1.464 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mardar M.
  • Tkachenko N.
  • Znachek R.
  • Leonardi С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mardar M. Optimization of formulation composition of the crispbread with improved consumer properties / M. Mardar, N. Tkachenko, R. Znachek, С. Leonardi // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 2(3). - С. 22-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_2(3)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Ткаченко Наталія Борисівна (економічні науки)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Значек Рафаела Рафаелівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського