Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Бочкарев С. В. Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев, В. Ю. Папченко, Т. В. Матвєєва, А. П. Бєлінська, В. А. Руднєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5%283%29__12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бочкарев С. В. Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев, В. Ю. Папченко, Т. В. Матвєєва, А. П. Бєлінська, В. А. Руднєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5(3)__12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |