Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Бочкарев С. В. 
Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев, В. Ю. Папченко, Т. В. Матвєєва, А. П. Бєлінська, В. А. Руднєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5%283%29__12
  Повний текст PDF - 1.003 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бочкарев С.
  • Папченко В.
  • Матвєєва Т.
  • Бєлінська А.
  • Руднєв В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бочкарев С. В. Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів / С. В. Бочкарев, В. Ю. Папченко, Т. В. Матвєєва, А. П. Бєлінська, В. А. Руднєв // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 5(3). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_5(3)__12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бочкарев Сергій Володимирович (технічні науки)
  • Папченко Вікторія Юріївна (технічні науки)
  • Матвєєва Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Бєлінська Анна Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського