Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Вальтер А. А. Розробка алгоритму формування нового бренду на ринку м’ясопереробної галузі України / А. А. Вальтер // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(4). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%284%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вальтер А. А. Розробка алгоритму формування нового бренду на ринку м’ясопереробної галузі України / А. А. Вальтер // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(4). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(4)__4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |