Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Вальтер А. А. 
Розробка алгоритму формування нового бренду на ринку м’ясопереробної галузі України / А. А. Вальтер // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(4). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%284%29__4
  Повний текст PDF - 493.42 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вальтер А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вальтер А. А. Розробка алгоритму формування нового бренду на ринку м’ясопереробної галузі України / А. А. Вальтер // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(4). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(4)__4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського