Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Калакура М. М. Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку / М. М. Калакура, А. Т. Ратушенко, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%283%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калакура М. М. Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку / М. М. Калакура, А. Т. Ратушенко, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |