Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Калакура М. М. 
Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку / М. М. Калакура, А. Т. Ратушенко, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%283%29__4
  Повний текст PDF - 1.043 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калакура М.
  • Ратушенко А.
  • Бублик Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калакура М. М. Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку / М. М. Калакура, А. Т. Ратушенко, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калакура Марія Михайлівна (технічні науки)
  • Ратушенко Антоніна Тарасівна ()
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського