Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Віннікова Л. Г. Вплив електроактивованої води на розвиток поверхневої мікрофлори м’яса / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%283%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова Л. Г. Вплив електроактивованої води на розвиток поверхневої мікрофлори м’яса / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |