Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Корзун В. Н. Вплив інтенсифікації процесу теплової обробки на якість м’ясної кулінарної продукції / В. Н. Корзун, А. І. Юліна, О. Г. Оліферчук // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%283%29__2 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корзун В. Н. Вплив інтенсифікації процесу теплової обробки на якість м’ясної кулінарної продукції / В. Н. Корзун, А. І. Юліна, О. Г. Оліферчук // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__2. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |