Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Корзун В. Н. 
Вплив інтенсифікації процесу теплової обробки на якість м’ясної кулінарної продукції / В. Н. Корзун, А. І. Юліна, О. Г. Оліферчук // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3%283%29__2
  Повний текст PDF - 152.15 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корзун В.
  • Юліна А.
  • Оліферчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корзун В. Н. Вплив інтенсифікації процесу теплової обробки на якість м’ясної кулінарної продукції / В. Н. Корзун, А. І. Юліна, О. Г. Оліферчук // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__2.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського