Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Бойчук О. О. 
Вдосконалення якісних показників столових червоних вин за допомогою штамів винних дріжджів / О. О. Бойчук, О. І. Пашковський, Л. А. Осипова, Н. А. Мулюкіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 2(4). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_2%284%29__4
  Повний текст PDF - 137.344 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бойчук О.
  • Пашковський О.
  • Осипова Л.
  • Мулюкіна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бойчук О. О. Вдосконалення якісних показників столових червоних вин за допомогою штамів винних дріжджів / О. О. Бойчук, О. І. Пашковський, Л. А. Осипова, Н. А. Мулюкіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 2(4). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_2(4)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бойчук Олена Олегівна (технічні науки)
  • Пашковський Олександр Ігорович (сільськогосподарські науки)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  • Мулюкіна Ніна Анатоліївна (1961–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського