Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Бойчук О. О. Вдосконалення якісних показників столових червоних вин за допомогою штамів винних дріжджів / О. О. Бойчук, О. І. Пашковський, Л. А. Осипова, Н. А. Мулюкіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 2(4). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_2%284%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бойчук О. О. Вдосконалення якісних показників столових червоних вин за допомогою штамів винних дріжджів / О. О. Бойчук, О. І. Пашковський, Л. А. Осипова, Н. А. Мулюкіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 2(4). - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_2(4)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |