Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Дуденко Н. В. Анализ пищевой и биологической ценности отходов переработки рыбного сырья / Н. В. Дуденко, Б. А. Паникарова, В. Г. Горбань // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(7). - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6%287%29__12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дуденко Н. В. Анализ пищевой и биологической ценности отходов переработки рыбного сырья / Н. В. Дуденко, Б. А. Паникарова, В. Г. Горбань // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(7). - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(7)__12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |