Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Свідло К. В. 
Дослідження комплексного показника якості десертної продукції та напоїв функціонального призначення / К. В. Свідло, О. В. Жулінська // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6%283%29__7
  Повний текст PDF - 544.689 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Свідло К.
  • Жулінська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Свідло К. В. Дослідження комплексного показника якості десертної продукції та напоїв функціонального призначення / К. В. Свідло, О. В. Жулінська // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(3)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Свідло Каріна Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Карина Володимирівна (технічні науки)
  • Жулінська Оксана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського