Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Свідло К. В. Дослідження комплексного показника якості десертної продукції та напоїв функціонального призначення / К. В. Свідло, О. В. Жулінська // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6%283%29__7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Свідло К. В. Дослідження комплексного показника якості десертної продукції та напоїв функціонального призначення / К. В. Свідло, О. В. Жулінська // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(3)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |