Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Капліна Т. В. Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5%284%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капліна Т. В. Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |