Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Капліна Т. В. 
Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5%284%29__6
  Повний текст PDF - 570.177 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капліна Т.
  • Положишникова Л.
  • Молчанова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капліна Т. В. Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, Л. О. Положишникова, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капліна Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Положишникова Людмила Олександрівна (технічні науки)
  • Молчанова Наталія Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського