Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Капрельянц Л. В. Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту / Л. В. Капрельянц, Г. В. Шлапак, М. Г. Бужилов // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5%284%29__5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капрельянц Л. В. Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту / Л. В. Капрельянц, Г. В. Шлапак, М. Г. Бужилов // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |