Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Капрельянц Л. В. 
Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту / Л. В. Капрельянц, Г. В. Шлапак, М. Г. Бужилов // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5%284%29__5
  Повний текст PDF - 425.005 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капрельянц Л.
  • Шлапак Г.
  • Бужилов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капрельянц Л. В. Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту / Л. В. Капрельянц, Г. В. Шлапак, М. Г. Бужилов // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  • Шлапак Галина Всеволодівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського