Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Дубініна А. А. Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Т. М. Попова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(4). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4%284%29__13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дубініна А. А. Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Т. М. Попова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(4). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4(4)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |