Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Дубініна А. А. 
Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Т. М. Попова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(4). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4%284%29__13
  Повний текст PDF - 158.863 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Ленерт С.
  • Попова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білка крупи із гречки різних сортів / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Т. М. Попова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(4). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4(4)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Ленерт Світлана Олександрівна (технічні науки)
  • Попова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського