Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Паска М. З. 
Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / М. З. Паска // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3%283%29__11
  Повний текст PDF - 123.773 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / М. З. Паска // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Паска Марія Зіновіївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського