Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / М. З. Паска // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3%283%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / М. З. Паска // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |