Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Рудь В. В. 
Формування доданої вартості в маркетинговому ланцюгу просування продукції підприємств м’ясопереробної галузі / В. В. Рудь // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(6). - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2%286%29__10
  Повний текст PDF - 212.624 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудь В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудь В. В. Формування доданої вартості в маркетинговому ланцюгу просування продукції підприємств м’ясопереробної галузі / В. В. Рудь // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(6). - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(6)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудь Віта Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського