Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Пилипенко И. В. 
Clostridium perfringens: характеристика, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах / И. В. Пилипенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2%284%29__2
  Повний текст PDF - 190.1 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пилипенко И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пилипенко И. В. Clostridium perfringens: характеристика, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах / И. В. Пилипенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(4)__2.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського