Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Пилипенко И. В. Clostridium perfringens: характеристика, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах / И. В. Пилипенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2%284%29__2 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пилипенко И. В. Clostridium perfringens: характеристика, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах / И. В. Пилипенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(4)__2. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |