Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Черевко О. І. Використання фізичних та електричних методів в жаренні м’яса / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2%284%29__18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко О. І. Використання фізичних та електричних методів в жаренні м’яса / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(4). - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(4)__18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |