Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Андрющенко І. С. 
Формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства / І. С. Андрющенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(5). - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1%285%29__13
  Повний текст PDF - 162.154 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Андрющенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Андрющенко І. С. Формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства / І. С. Андрющенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(5). - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(5)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Андрющенко Ірина Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського