Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Андрющенко І. С. Формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства / І. С. Андрющенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(5). - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1%285%29__13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Андрющенко І. С. Формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства / І. С. Андрющенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(5). - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(5)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |