Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Шаповал С. Л. Датчик для дослідження теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Л. Шаповал // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1%284%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповал С. Л. Датчик для дослідження теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Л. Шаповал // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(4)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |