Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Шаповал С. Л. 
Датчик для дослідження теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Л. Шаповал // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1%284%29__11
  Повний текст PDF - 330.584 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шаповал С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шаповал С. Л. Датчик для дослідження теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Л. Шаповал // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(4)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповал Світлана Леонідівна (технічні науки)
  • Шаповал Станіслав Леонідович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського