Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Oboznaya M. The study of the physicochemical properties of soft cheese made with untraditional ingredients / M. Oboznaya, D. Prasol // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 5(2). - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_5%282%29__4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Oboznaya M. The study of the physicochemical properties of soft cheese made with untraditional ingredients / M. Oboznaya, D. Prasol // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 5(2). - С. 14-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_5(2)__4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |