Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Лебеденко Т. Є. Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Т. П. Новічкова // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 3(5). - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_3.5_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебеденко Т. Є. Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Т. П. Новічкова // Технологический аудит и резервы производства. - 2014. - № 3(5). - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2014_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |