Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Одарченко А. М. 
Колірні характеристики компонентів овочевого напівфабрикату, призначеного для заморожування / А. М. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 4(2). - С. 19-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_4-2_5
  Повний текст PDF - 187.302 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Колірні характеристики компонентів овочевого напівфабрикату, призначеного для заморожування / А. М. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 4(2). - С. 19-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_4-2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського